I AM CHILD, I NEED TO BE UNDERSTOOD

Şehit Süleyman Budak Ortaokulu ve 00U "Toli Zordumis" Kumanovo / North Macedonia'nın kuruculuğunu yaptığı ve ÇABA İlkokulu Sınıf Öğretmeni Figen BOSTAN ile Müdür Yardımcısı Neslihan MERT'in ortağı olduğu Uluslararası eTwinning projemiz "I am child, I need to be understood" Kasım ayında başladığı yoğun proje sürecini Mayıs ayı itibariyle bitirmiştir. Çocuklarımızın mental, bedensel ve temel becerilerinin gelişiminin ön planda tutulduğu projemizde resim, müzik, edebiyat, değerler ve spor temalarının birarada yürütülerek beden perküzisyonu, ortak portre oluşturma, akroştik şiir yazma, değerlerimizle ilgili karışık takımlarla challenge videoları oluşturma ve partnerlerin ortak hazırladığı dışarı oyun etkinlikleri yapılmıştır. tüm partnerlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize bu uzun soluklu serüvenimizde bizlere destek verdiği için çok teşekkür ederiz. İyi ki Varsınız, İyi ki Burdasınız  ve İyi ki Bizimlesiniz.

eTwinning Proje Takımı

08.05.2023 115