ÇABA İlkokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Okulunuzda çalışanlar gerekenleri yaparken, kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuz da her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Okulumuz da öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.

Misyon: MİSYONUMUZ Bizler bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmelerine fırsat tanıma ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Isınma: Doğal Gaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: ETWİNNİNG

WEB - https://cabailkokulu.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. ŞEHİT KORGENERAL HULUSİ SAYIN CAD. NO 119 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / ELAZIĞ

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Cumhuriyet Mahallesi,Korgeneral Hulusi Sayın Cad. no:119 Merkez/Elazığ

Ulaşım Karayolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 600m.Okul-Milli Eğt.Binası Arası